pembe fasulyeli fasulye için ürünler (946)

Organik Karabuğday Pul - Organik Karabuğday Pul

Organik Karabuğday Pul - Organik Karabuğday Pul

Kara Buğdayın Kökeni Kara buğday flakaları, dünya genelinde yetişen bir bitki olan kara buğdaydan (Fagopyrum esculentum) gelmektedir. Kara buğdayın beyazdan pembeye kadar çiçekleri vardır. Kahvaltıda kullanılabilir, kurabiye yapımına uygundur, yüksek karbonhidrat içerir ve sindirimi kolaydır. Kara buğdayın kökeninin Çin'e dayandığı ve M.Ö. 1000 civarında ilk kez burada yetiştirildiği düşünülmektedir. 15. yüzyılda Avrupa da kara buğday ile tanışmıştır. Bu ürün hakkında daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki sayfaya göz atın: Kara Buğday Ürünü Kara Buğday Flakalarının İşlenmesi Kara buğday bitkisinin soyulmuş tohumları önce iyice yıkanır ve tepsilere yerleştirilir. Ardından, tohumlar kontrol edilen sıcaklık ve nem altında 24 ila 48 saat boyunca filizlenir veya filiz tamamen gelişene kadar bekletilir. Bu gelişmiş filizler, ...
Organik Kinoa Pulcuğu - Organik Kinoa Pulcuğu

Organik Kinoa Pulcuğu - Organik Kinoa Pulcuğu

Kinoa'nın Tarihi ve Kökeni Kinoa (Chenopodium quinoa), doğal olarak Güney Amerika'ya özgüdür ve en önemli gıda ürünü olarak 6000 yıl önce tarımı yapılmaya başlanmıştır. Kinoa, İnka'lar tarafından tarım ürünü olarak kullanılmıştır. Bitkinin soğuk, besin açısından fakir ve kuru koşullarda büyümesi mümkündür. Büyüme süresi yaklaşık 5-6 aydır. Melezleme yoluyla, Avrupa ve Kuzey Amerika koşullarında büyüyebilen kinoa çeşitleri ortaya çıkmıştır. Avrupa'da kinoa, Nisan ayının ilk yarısında ekilir ve hasat Eylül ortasından itibaren yapılır. Kinoa Flakes Üretim Süreci Hasattan sonra kinoa önce temizlenir. Ardından saponinleri çıkarmak için yıkanır. Daha sonra kurutulur ve en iyi parçalar elle seçilir. Bu parçalar, kinoayı düzleştirmek için ıslatılır. Kurutma işleminden sonra, kinoa elenerek kinoa flakelerine dönüştürülür. Sağlıklı...
Kaba Yulaf Ezmesi Glutensiz Organik - Kaba Yulaf Ezmesi Glutensiz Organik Satın Al? | Toptan | VehGroshop

Kaba Yulaf Ezmesi Glutensiz Organik - Kaba Yulaf Ezmesi Glutensiz Organik Satın Al? | Toptan | VehGroshop

Yüksek Kaliteli Yulaf Ezmesi Kaba Glutensiz BIO Yulaf Ezmesi Kaba Glutensiz BIO, VehGro'nun en yüksek kalitede biyolojik olarak sertifikalı bir ürünüdür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insan ve doğaya odaklanarak üretildiğini bilirsiniz. VehGro, sağlıklı ve en yüksek kalitede ürünler sunmayı temsil eder. Seçtiğimiz (biyolojik) doğal ürünler dünyanın farklı bölgelerinden gelmektedir. Tüm ürünler Avrupa'da test edilmekte ve genellikle paketlenmektedir. BIO kalite işareti, %100 kontrol edilen biyolojik ve güvenilir olduğunu gösterir. Bu nedenle, bu bileşenler şeker, yağ gibi herhangi bir katkı maddesinden tamamen arındırılmıştır ve tüm Avrupa pestisit gerekliliklerini karşılamaktadır. Ürünlerimizin kalitesi düzenli olarak kontrol edilmektedir.
İnce Glutensiz Organik Yulaf Pulları

İnce Glutensiz Organik Yulaf Pulları

Yulaf Flakaları Yulaf flakaları yapmak için bütün tanenin kullanılması gerekir. Yani, kepek ve filiz de dahil olmak üzere, tahılın sadece nişasta kısmı değil. Yulaf flakaları her zaman tam tahıllıdır. Yulaf flakaları, bütün yulaf tanelerine göre daha kolay ve hızlı bir şekilde hazırlanır. Ayrıca sindirilmesi de daha kolaydır. Yulaf flakalarının bu kadar popüler olmasının önemli nedenleri. Yulaf Flakalarının Avantajları Yulaf flakaları vücudunuza birçok vitamin sağlar. Size gün boyunca ihtiyaç duyduğunuz gücü verir ve iştahınızı doyurur. Yulaf flakalarının daha birçok avantajı vardır: kolesterolü düşürür, antioksidan kaynağıdır, vücudunuza bol enerji sağlar ve sıvı atılımını destekler. Bu besleyici yulaf, örneğin kahvaltıda yoğurtla harika bir şekilde tüketilebilir. İyi diş ve kemik oluşumunu destekler ve ayrıca hafif sindirilebilir.
Organik Kinoa Pulcuğu

Organik Kinoa Pulcuğu

Kinoanın Tarihi ve Kökeni Kinoa (Chenopodium quinoa), Güney Amerika'ya özgüdür ve 6000 yıl önce ana gıda ürünü olarak yetiştirilmeye başlanmıştır. Kinoa, İnka'lar tarafından tarla ürünü olarak kullanılmaktaydı. Bu bitki, soğuk, besin açısından fakir ve kuru koşullarda yetişme yeteneğine sahiptir. Büyüme süresi yaklaşık 5-6 aydır. Melezleme yoluyla, Avrupa ve Kuzey Amerika koşullarında yetişebilen kinoa çeşitleri oluşturulmuştur. Avrupa'da kinoa, Nisan ayının ilk yarısında ekilir ve hasat Eylül ortasından itibaren yapılır. Kinoa Flakes Üretim Süreci Hasattan sonra, kinoa önce temizlenir. Ardından saponini çıkarmak için yıkanır. Daha sonra kurutulur ve en iyi parçalar elle seçilir. Bu parçalar, kinoayı düzleştirmek için ıslatılır. Kurutulduktan sonra, kinoa elenerek kinoa flakelerine işlenir. Kinoa Flakelerinin Sağlıklı Özellikleri <Kinoa flakeleri B2, E vitaminleri, demir, bakır ve magnezyum açısından zengindir. Kinoa...
Organik Nohut Unu - Organik Nohut Unu Mu Almak İstiyor Musunuz? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Organik Nohut Unu - Organik Nohut Unu Mu Almak İstiyor Musunuz? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Herkunft Kichererbsenmehl Bio. Kichererbsesi, aynı zamanda nohut, nohut veya garbanzo olarak da bilinen, yenilebilir bir baklagildir. Kichererbesi, Anadolu'da 8000 yıldan fazla bir süredir yetiştirilmektedir. Kichererbsenmehl ile hazırlanabilecek birçok Anadolu yemeği vardır, örneğin humus, falafel, patates kızartması ve patates kızartması.
Organik Pirinç Unu - Organik Pirinç Unu

Organik Pirinç Unu - Organik Pirinç Unu

Pirinç Pirinç, bir tarım ürünüdür. Bu, insan kullanımı için yetiştirilen ve yabani bitkilerden ıslah edilmiş bir bitki türü olduğu anlamına gelir. Pirinç (Oryza), Çin'in en büyük üretici ve tüketici olduğu, Tayland'ın ise en büyük ihracatçı olduğu bir tahıl türüdür. Pirinç, dallı bir salkım olarak büyür. Salkım, her biri bir çiçek içeren 50 ile 500 arasında başak içerir. Meyve tomurcuğu ve daha sonra taneler, çiçek örtüleri tarafından sarılır. Pirinç yetiştirme süreci ortalama 3 ile 6 ay arasında sürer. Pirinç Tarihi Pirinç, Asya kökenlidir. Yaklaşık 9000 yıl önce tropik bölgelerde pirinç yetiştirilmeye başlanmıştır. Pirinç taneleri, Shangshan köyünde keşfedilmiştir. Tarımın başlaması, insanların tek bir yerde yaşamalarını sağlamıştır. Shangshan'da pirinç, kaplar ve taşlar içinde, pirinci öğütmek için kullanılan aletlerle birlikte bulunmuştur. Pirinç, 15. yüzyılda E... daha sık tüketilmeye başlanmıştır.
Kahverengi Pirinç Unu Glutensiz Organik - Kahverengi Pirinç Unu Glutensiz Organik

Kahverengi Pirinç Unu Glutensiz Organik - Kahverengi Pirinç Unu Glutensiz Organik

Biraz Tarih: Pirinç Pirinç, Asya nüfusunun en önemli gıda maddesidir. 13.000 yıldır yetiştirilmektedir. Çin, en fazla pirinç üreten ülkedir, ancak Tayland en büyük pirinç ihracatçısıdır, onu Vietnam takip etmektedir. Pirinç, bir tahıl türüdür ve genel olarak iki ana türü vardır: Japonica pirinci (yapışkan ve kısa) ve Indica pirinci (kuru ve uzun). Her türün beyaz, kahverengi, siyah ve kırmızı gibi farklı renklerde pirinç çeşitleri bulunmaktadır. Sadece beyaz pirinç diğerlerinden farklıdır çünkü beyaz pirinç, diğer renklerden birinin daha fazla işlenmiş versiyonudur. Beyaz pirinç üretiminde sadece dış kabuk değil, aynı zamanda lif tabakası ve filiz de çıkarılmaktadır. Diğer tüm renklerdeki pirinçlerin üretiminde ise lif tabakası ve filiz korunmaktadır. Bu tür pirinçler, kepekli pirinç olarak da adlandırılmaktadır. Kahverengi pirinçten yapılan pirinç unu Bu pirinç unu, kahverengi pirinçten yapılmıştır. Dış kabuk...
Organik Kinoa Unu

Organik Kinoa Unu

Quinoa Nedir? Quinoa (Chenopodium quinoa) unu, öğütülmüş quinoa tohumlarından oluşur. Quinoa tohumu, Güney Amerika'daki And Dağları'ndan gelen bir tahıldır ve birçok diğer tahıldan daha fazla protein, lif, B vitaminleri ve besin mineralleri içerir. Binlerce yıldır hayvan yemi olarak kullanılmakta ve yaklaşık 4000 yıldır insan tüketimi için de kullanılmaktadır. Artan popülaritesi nedeniyle, üretim her yıl artmakta, ancak talebi karşılamak için yeterli olmamaktadır. Bu nedenle, son 15 yılda quinoa fiyatı üç katından fazla artmıştır. Quinoa'nın Besin Değerleri Quinoa, aşağıdaki besin değerleri açısından zengindir: protein, lif, çeşitli B vitaminleri, magnezyum, fosfor ve manganez. Çok Yönlü Kullanım Quinoa unu, birçok farklı yemekte kullanılabilir. Ekmek, hamur işleri ve diğer lezzetli fırın ürünleri yapmak için son derece uygundur. Örneğin, kek, waffle ve krep hamuru hazırlamak için kullanabilirsiniz. Fırınlama veya pişirme sırasında ...
Organik Pirinç Unu

Organik Pirinç Unu

Pirinç Pirinç, tarımı yapılan bir üründür. Bu, insan kullanımı için yetiştirilen ve yabani bitkilerden türetilen bir bitki türü olduğu anlamına gelir. Pirinç (Oryza), Çin'in en büyük üretici ve tüketicisi, Tayland'ın ise en büyük ihracatçısı olduğu bir tahıldır. Pirinç, dallı bir başak olarak büyür. Salkım, her biri bir çiçek içeren 50 ile 500 arasında başak içerir. Yumurtalık ve daha sonra taneler, çiçek örtüleri tarafından sarılır. Pirincin büyüme süreci ortalama 3 ile 6 ay arasında sürer. Pirinç Tarihi Pirinç, Asya kökenlidir. Yaklaşık 9000 yıl önce insanlar tropik bölgelerde pirinç yetiştirmeye başladılar. Pirinç taneleri, Shangshan köyünde keşfedildi. Tarımın başlaması, insanların bir yerde yaşamalarını sağladı. Pirinç, Shangsan'da kavanozlar ve taşlar içinde, pirinci öğütmek için kullanılan aletlerle birlikte bulundu. Pirinç, Avrupa'da 15. yüzyıla kadar daha sık tüketilmedi; bu, Asya'ya yapılan keşif seferleri nedeniyleydi. Kullanım Pirinç unu, öğütülmüş ve pişirilmemiş...
Kaba Yulaf Pulcuğu Glutensiz Organik - Kaba Yulaf Pulcuğu Glutensiz Organik

Kaba Yulaf Pulcuğu Glutensiz Organik - Kaba Yulaf Pulcuğu Glutensiz Organik

Yulaf Flakaları Yulaf flakaları yapmak için bütün tanenin kullanılması gerekir. Yani, kepek ve filiz de dahil olmak üzere, tahılın sadece nişasta kısmı değil. Yulaf flakaları her zaman tam tahıllıdır. Yulaf flakaları, bütün yulaf tanelerine göre daha kolay ve hızlı bir şekilde hazırlanır. Ayrıca sindirilmesi de daha kolaydır. Yulaf flakalarının bu kadar popüler olmasının önemli nedenleri. Yulaf Flakalarının Avantajları Yulaf flakaları vücudunuza birçok vitamin sağlar. Size gün boyunca ihtiyaç duyduğunuz gücü verir ve iştahınızı doyurur. Yulaf flakalarının daha birçok avantajı vardır: kolesterolü düşürücü, antioksidan kaynağı, vücudunuza bol enerji sağlar ve sıvı atıcıdır. Bu besleyici yulaf, örneğin kahvaltıda yoğurt içinde harika bir şekilde kullanılabilir. İyi diş ve kemik oluşumunu destekler ve ayrıca hafif sindirilebilir.
Organik Tapiyoka Nişastası

Organik Tapiyoka Nişastası

Tapioka nereden geliyor? Tapioka, tatsız ve nişasta açısından zengin bir bileşendir ve Maniok bitkisinin (Kassava bitkisi, Yuca bitkisi) kökünden elde edilir. Bu bitki 2 ile 5 metre arasında boylanabilen bir çalıdır. Bitki aslen Güney Amerika'dan gelmektedir, ancak Avrupa'dan gelen kaşifler tarafından tüm dünyaya yayılmıştır. Günümüzde bu bitki esas olarak Brezilya, Tayland, Endonezya, Zaire ve Nijerya'da yetiştirilmektedir. Tapioka uygulamaları Tapioka unu, gıda (çorbalar ve soslar), ilaçlar (tabletler) ve hayvan yemi gibi alanlarda bağlayıcı madde olarak kullanılmakta, ayrıca krupukun önemli bir bileşenidir.
Organik Yulaf Ezmesi

Organik Yulaf Ezmesi

Yulaf Ezmesi Organik Yulaf ezmesi, yulaf bitkisinden (Avena sativa) elde edilir. Bitki yaklaşık 1.2 metre yüksekliğindedir. Yulaf, Güneydoğu Avrupa ve Güneydoğu Asya'ya özgüdür ve M.Ö. 7000 yılından beri yetiştirilen bir tahıldır. Yulaf ezmesi, birçok karbonhidrat ve protein içerdiği için kahvaltı hazırlığında yaygın olarak kullanılan bir üründür. Yulafın üretim süreci Hasat edildikten sonra, yulaf tanesi önce yıkanır ve kabuğundan arındırılır; bu dış braktlar yenilebilir değildir. Ardından, tanecikler ısıtılır ve parçalara kesilir. Kesilen parçalar daha sonra birleştirilir ve yulaf ezmesini oluşturur. Yulaf ezmesinin sağlıklı özellikleri Yulaf ezmesi, bol miktarda lif içerir ve bağırsaklar üzerinde faydalı bir etkiye sahiptir. Ayrıca, yulaf ezmesi birçok yavaş karbonhidrat içerir; bu da vücudun daha uzun süre enerji hissetmesini ve kan şekerinin stabil kalmasını sağlar. Son olarak, yulaf ezmesi, vücudun daha uzun süre tok kalmasını sağladığı için açlık hissinin azalmasına da yardımcı olur.
Glutensiz Organik Yulaf Unu

Glutensiz Organik Yulaf Unu

Yulaf Kepeği, Yulaf Flakes, Yulaf Ezmesi ve Yulaf Unu Arasındaki Fark Fark, yulafın işlenme derecesindedir. Yulaf kepeği, yulaf tanesinin dış katmanından yapılır. Yulaf flakes, düzleştirilmiş yulaf taneleridir, yulaf ezmesi ise ikiye bölünmüş yulaf flakes'tir ve yulaf unu, yulaf tanesinin toz haline getirilmiş halidir. Yulaf unu Glutensizdir ve buğday ununa iyi bir alternatiftir. Uygulama açısından eşit olmasına rağmen, yulaf ununun buğday ununa göre en büyük avantajı glutensiz olması ve çok sağlıklı olmasıdır. Sağlıklı Özellikler Yulaf Ezmesi Glutensiz Yulaf unu, diğer tahıllardan daha fazla protein ve yağ içerir. Ayrıca, demir, magnezyum ve çinko gibi iyi mineraller ile bol miktarda B1 vitamini içeren antioksidanlar da barındırır. Yulaf lifleri, kanınızdaki kolesterolü düşürebilir. Yulaf ayrıca %80 oranında doymamış yağ asitlerinden oluşan bir yağ da içerir.
Organik Nohut Unu - Organik Nohut Unu

Organik Nohut Unu - Organik Nohut Unu

Nohut nedir? Nohut, aynı zamanda Garbanzoboon olarak da bilinir. Özellikle Akdeniz bölgesinde nohut oldukça popülerdir ve çeşitli yemeklerde kullanılır. 8000 yıldan fazla bir süredir Anadolu'da yetiştirilen bir baklagildir. Bu nedenle, humus, falafel, cips ve patates gibi nohut unu ile yapılan birçok Anadolu yemeği bulunmaktadır. Günümüzde Türkiye'de hala çok sayıda nohut yetiştirilmektedir, ancak dünya üretiminin %70'i artık Hindistan'ın elindedir. Nohut ne kadar sağlıklıdır? Nohut, yüksek miktarda protein, lif ve mineral içerir ve diğer baklagillerden daha az gaz yapar. Nohut, yüksek lif içeriği sayesinde sadece tokluk hissi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda sindirimi de teşvik eder. Besin lifleri nedeniyle nohut, kolesterol seviyenizi de düşürebilir. Nohut ayrıca E vitamini içerir. E vitamini, c...
Organik mısır nişastası - Organik mısır nişastası

Organik mısır nişastası - Organik mısır nişastası

Premium biyolojik otlar & Baharatlar VehGro'nun BIO mısır nişastası, premium kalitede organik sertifikalı bir üründür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insan ve doğaya özen gösterilerek üretildiğini bilirsiniz. VehGro, sağlıklı ve en yüksek kalitedeki ürünleri temsil eder. Seçtiğimiz (organik) doğal ürünler, dünyanın çeşitli bölgelerinden gelmektedir. Tüm ürünler Avrupa'da kontrol edilmekte ve çoğunlukla paketlenmektedir. BIO sertifikası, %100 kontrol edilmiş organik ve güvenilir anlamına gelir. Bu nedenle, bu bileşenler şekerler, yağlar gibi çeşitli katkı maddelerinden arındırılmıştır ve pestisitlerle ilgili tüm Avrupa gereksinimlerini karşılamaktadır. Ürünlerimizin kalitesi düzenli olarak kontrol edilmektedir. Mısır nişastası BIO toptancısı veya ithalatçısı mı arıyorsunuz? VehGro, Mısır nişastası BIO'nun toptancısı ve ithalatçısıdır. Binlerce organik bileşen sunuyoruz...
Organik tapioka nişastası

Organik tapioka nişastası

Tapyoka nereden gelir? Tapyoka, tatsız ve nişastalı bir bileşendir ve Maniok bitkisinin (Kassava bitkisi, Yuca bitkisi) kökünden gelir. 2 ile 5 metre arasında boylanabilen bir çalıdır. Bu bitki aslen Güney Amerika'dan gelmektedir, ancak Avrupa kaşifleri tarafından dünya genelinde yayılmıştır. Bugün, bu bitki esas olarak Brezilya, Tayland, Endonezya, Zaire ve Nijerya'da yetiştirilmektedir. Tapyoka uygulamaları Tapyoka unu, gıda (çorbalar ve soslar), ilaç (tabletler) ve hayvan yemi gibi alanlarda kalınlaştırıcı olarak kullanılmakta, ayrıca karides cipslerinin önemli bir bileşenidir.
Kahverengi pirinç unu glütensiz organik

Kahverengi pirinç unu glütensiz organik

Pirinç Tarihçesi Pirinç, Asya halkı için en önemli gıda maddesidir. 13.000 yıldır yetiştirilmekte ve tarımı yapılmaktadır. En çok pirinç Çin'de yetiştirilirken, en büyük pirinç ihracatçısı Tayland'dır, onu Vietnam takip etmektedir. Pirinç bir tahıldır ve yaklaşık iki türü vardır: Japonica pirinci (yapışkan ve kısa) ve Indica pirinci (kuru ve uzun). Her türde, beyaz, kahverengi, siyah ve kırmızı gibi farklı renklerde pirinç çeşitleri bulunmaktadır. Sadece beyaz pirinç diğerlerinden farklıdır, çünkü beyaz pirinç, diğer renklerden birinin daha fazla işlenmiş versiyonudur. Beyaz pirinç üretiminde, dış kabuk sadece çıkarılmakla kalmaz, aynı zamanda lif tabakası ve filiz de alınır. Diğer tüm pirinç renklerinin üretiminde ise lif tabakası ve filiz korunur. Bu nedenle bu pirinç türlerine kahverengi pirinç denir. Kahverengi pirinçten pirinç unu Bu pirinç unu, kahverengi pirinçten yapılmaktadır. Dış kabuk çıkarılır ve ardından lif ve filiz dahil olmak üzere tane un haline getirilir. … hangi besin maddeleri var
Organik Yulaf - Organik Yulaf

Organik Yulaf - Organik Yulaf

Biyolojik Yulaf Ezmesi Yulaf ezmesi, yulaf bitkisinden (Avena sativa) elde edilir. Bitki yaklaşık 1.2 metre yüksekliğindedir. Yulaf, köken olarak Güneydoğu Avrupa ve Güneydoğu Asya'dan gelmektedir ve M.Ö. 7000 yılından beri yetiştirilen bir tahıl türüdür. Yulaf ezmesi, yüksek miktarda karbonhidrat ve protein içerdiği için kahvaltı hazırlığında sıkça kullanılan bir üründür. Yulaf Üretim Süreci Hasattan sonra yulaf tanesi önce yıkanır ve dış kabuğundan arındırılır; çünkü bu dış koruyucu yapraklar yenilebilir değildir. Ardından tanecikler ısıtılır ve parçalara kesilir. Kesilen parçalar daha sonra birleştirilir ve yulaf ezmesini oluşturur. Yulaf Ezmesinin Sağlıklı Özellikleri Biyolojik yulaf ezmesi, yüksek miktarda lif içerir ve bu lifler bağırsaklar üzerinde olumlu bir etki yapar. Ayrıca yulaf ezmesi, vücudun daha uzun süre enerji hissetmesini sağlayan ve kan şekerinin stabil kalmasına yardımcı olan birçok yavaş karbonhidrat içerir. Son olarak...
Kahverengi Pirinç Unu Glutensiz Organik - Kahverengi Pirinç Unu Glutensiz Organik Satın Al? | Toptan | VehGroshop

Kahverengi Pirinç Unu Glutensiz Organik - Kahverengi Pirinç Unu Glutensiz Organik Satın Al? | Toptan | VehGroshop

Yüksek Kaliteli Kahverengi Pirinç Unu Glutensiz BİO: VehGro'nun Kahverengi Pirinç Unu Glutensiz BİO, en yüksek kalitede biyolojik olarak sertifikalı bir üründür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insan ve doğaya odaklanarak üretildiğini bilirsiniz. VehGro, sağlıklı ve en yüksek kalitede ürünler sunmayı temsil eder. Seçtiğimiz (Biyo) doğal ürünler dünyanın farklı bölgelerinden gelmektedir. Tüm ürünler Avrupa'da kontrol edilmekte ve sıklıkla paketlenmektedir. BİO kalite işareti, %100 kontrol edilen biyolojik ve güvenilir anlamına gelir. Bu nedenle, bu malzemeler şeker, yağ gibi herhangi bir katkı maddesinden tamamen arındırılmıştır ve tüm Avrupa pestisit gereksinimlerini karşılamaktadır. Ürünlerimizin kalitesi düzenli olarak kontrol edilmektedir.
Organik Yulaf Unu - Organik Yulaf Unu

Organik Yulaf Unu - Organik Yulaf Unu

Yulaf unu nedir? Yulaf unu, kurutulmuş ve öğütülmüş yulaftır. Karbonhidratlarla doludur ve dolayısıyla enerji sağlar. Genellikle hayvan yemi (atlar) olarak ve lapalar, ekmek, hamur işleri, müsli ve granola için hammadde olarak kullanılır. Yulaf unu nasıl yapılır? Yulaf unu yapmak için bütün tanesi kullanılır. Yani, kepek ve filiz dahil, sadece tahılın nişasta kısmı değil. Bu nedenle yulaf unu her zaman tam tahıllıdır. Yulaf ununun sağlıklı özellikleri Yulaf unu, birçok karbonhidrat içerir ve bu nedenle sporcular için iyi bir enerji kaynağıdır. Ayrıca yulaf, bol miktarda manganez içerir. Yulaf, kolesterol düşürücü etkisi ile bilinir. Son olarak, yulaf, protein içeren tek bilinen tahıl türüdür. Bu Avenalin proteininin kalitesi, Soya ile karşılaştırılabilir.
İnce Glutensiz Organik Yulaf Pulcuğu

İnce Glutensiz Organik Yulaf Pulcuğu

Yulaf Flakaları Yulaf flakaları yapmak için tam tahıl kullanılır. Yani, tahılın nişasta kısmı değil, kepeği ve tohumu da dahil edilir. Bu nedenle yulaf flakaları her zaman tam tahıldır. Yulaf flakaları, yulafın tam tahılından daha kolay ve hızlı bir şekilde hazırlanır. Ayrıca sindirilmesi de daha kolaydır. Yulaf flakalarının bu kadar popüler olmasının önemli nedenleri. Yulaf Flakalarının Faydaları Yulaf flakaları vücudunuza birçok vitamin sağlar. Gün boyunca ihtiyaç duyduğunuz gücü verir ve iştahınızı doyurur. Yulaf flakalarının birçok başka faydası vardır: kolesterolü düşürücü, antioksidan kaynağıdır, vücudunuza bol enerji sağlar ve idrar söktürücüdür. Bu besleyici yulaf, örneğin kahvaltıda yoğurtla birlikte lezzetlidir. İyi diş ve kemik oluşumunu destekler ve ayrıca kolayca sindirilir.
Organik Kinoa Pulcuğu

Organik Kinoa Pulcuğu

Quinoa'nın Tarihi ve Kökeni. Quinoa (Chenopodium quinoa), Güney Amerika'ya özgüdür ve 6000 yıldır ana gıda bitkisi olarak yetiştirilmektedir. Quinoa, İnka'lar tarafından tarım ürünü olarak kullanılmıştır. Bitki, soğuk, besin açısından fakir ve kuru koşullarda büyüyebilme yeteneğine sahiptir. Büyüme süresi yaklaşık 5-6 aydır. Melezleme yoluyla, Avrupa ve Kuzey Amerika koşullarında yetişebilen quinoa çeşitleri geliştirilmiştir. Quinoa, Avrupa'da Nisan ayının ilk yarısında ekilir ve Eylül ortasından itibaren hasat edilir. Quinoa Flakes Üretim Süreci. Hasattan sonra quinoa öncelikle temizlenir. Ardından saponini çıkarmak için quinoa yıkanır. Daha sonra kurutulur ve en iyi parçalar elle seçilir. Bu parçalar, quinoa'nın pürüzsüzleşmesi için ıslatılır. Kurutulduktan sonra quinoa elenerek quinoa flakelerine dönüştürülür.
Organik Kinoa Unu

Organik Kinoa Unu

Kinoa Nedir? Kinoa (Chenopodium quinoa) Unu, öğütülmüş kinoa tohumlarından oluşur. Kinoa tohumu, Güney Amerika'daki And Dağları'ndan gelen bir tahıldır ve birçok diğer tahıldan daha fazla protein, diyet lifi, B vitaminleri ve diyet mineralleri içerir. Binlerce yıl boyunca hayvan yemi olarak kullanılmış ve yaklaşık 4,000 yıldır insan tüketimi için de kullanılmıştır. Kinoanın Besin Değerleri Kinoa, aşağıdaki besin değerleri açısından zengindir: protein, diyet lifi, çeşitli B vitaminleri, magnezyum, fosfor ve manganez. Çok Yönlü Kinoa unu, birçok farklı yemekte kullanılabilir. Ekmek, kek ve diğer lezzetli hamur işleri pişirmek için idealdir. Örneğin, kek, waffle ve pankek hamurunu hazırlamak için kullanılabilir. Kinoa unu ile pişirirken veya yemek yaparken genellikle daha kısa bir pişirme süresi ve daha düşük bir sıcaklık kullanılır.
Yeşil Fasulye Hasat Makinesi E6x

Yeşil Fasulye Hasat Makinesi E6x

Yeşil fasulyelerin veya benzer şekilli ürünlerin uçlarını kesin. Kapazite 300 kg/saat ile 3 ton/saat arasında, modele ve işlenen ürüne göre değişir. Makine, yeşil fasulyelerin uçlarını net ve hassas bir şekilde kesmek için dalgalı yarıklara sahip plakalarla donatılmış bir tamburdan oluşmaktadır. İşlenen yeşil fasulyenin kalibresine göre yarık genişliğinin seçileceği geniş bir dalgalı yarıklı plastik plaka yelpazesi. Opsiyonel olarak güvenlik kapakları ve yerinde temizlik sistemi bulunmaktadır.
Hidrolik Fasulye Hasat Makinesi EH1x

Hidrolik Fasulye Hasat Makinesi EH1x

Daha yoğun atıkları (taşlar, toprak topakları, çeşitli nesneler vb.) işlenen üründen ayırır. Kapazite 8t/saat ile 12t/saat arasında modeline göre değişir. Makine esasen bir taş ayırma tankı, işlenen ürünlerin askıda kalmasını sağlayan bir pompa ve bir titreşimli ayırıcıdan oluşmaktadır. Ayırıcı altında bir çökeltme haznesinin geri kazanımı ve suyun tel ızgara ile filtrelenmesi. Ağır atıkların sürekli olarak 2 kontrol vanası ve kontrol paneli ile bir geçiş alanına tahliyesi.
Yeşil Fasulye Kesici E6x E64

Yeşil Fasulye Kesici E6x E64

Yeşil fasulyelerin veya benzer ürünlerin uçlarını kesin. Model ve işlenen ürüne göre 300 kg/saat ile 3 ton/saat kapasite. Yeşil fasulyelerin uçlarını hassas bir şekilde kesmek için dalgalı oluklu plakalarla donatılmış bir tamburdan oluşan makine. İşlenen yeşil fasulyenin kalibresine göre seçilecek oluk genişliğine sahip geniş bir dalgalı oluklu plastik plaka yelpazesi. Opsiyonel olarak, güvenlik kapakları ve yerinde temizlik sistemi.
S4x Salkım Ayırıcı

S4x Salkım Ayırıcı

Mekanik bir hasattan elde edilen işlenmiş ürün akışından yeşil fasulye salkımlarını çıkarır. Kapazite, işlenmiş ürünlerin birim ağırlığına ve modele bağlı olarak 8t/saat ile 12t/saat arasındadır. Makine, esasen özel formatta kancalara sahip bir tamburdan oluşmaktadır. Tamburun, ürünlerin tamburun üstünden düşüşüne göre konumunu ayarlamak için tekerlekler üzerinde monte edilmiş mobil bir cihazdır.
KALİBRASYON HAZIRLIK VE KESİM

KALİBRASYON HAZIRLIK VE KESİM

Bu aşama, ürünlerin sınıflandırılmasıyla ilgili olarak belirli bir zorluk teşkil etmektedir. Aslında, sebzelerin farklı şekilleri ve hazırlık hattından çıkışta istenen formatların çeşitliliği, istenen ürün kategorilerini elde etmek için uygun ekipmanların temin edilmesini ve seçilmesini gerektirir. Teklifimiz, farklı meyve ve sebze türlerinde çalışmaya özel olarak uyarlanmış etkili çözümlerden oluşmaktadır. Bu süreç aşaması, hazırlık hattının malzeme verimliliği için kritik bir aşamadır. Bu nedenle, mısır kesimi için özel olarak uyarlanmış çeşitli kesiciler sunuyoruz; ayrıca fasulye için salkım ayırma, uç alma ve enine kesim işlemleri için de çözümlerimiz mevcuttur. FEMIA, farklı sebze türlerinin özel gereksinimlerine uyum sağlayan kalibrasyon çözümleri geliştirmiştir.
Yeşil Fasulye Ayırıcı S33x

Yeşil Fasulye Ayırıcı S33x

Uçları kesilmemiş yeşil fasulyeleri yeşil fasulye akışından ayırır. Kapacite, işlenen ürünlerin birim ağırlığına ve modele göre saatte 1 t'den 3 t'ye kadar değişir. Makine, esasen, jaluzilere benzer yarıklarla donatılmış bir tambur, döner bir değirmen ve uçları kesilmemiş fasulyeleri toplamak için tamburun içinde bir konveyörden oluşmaktadır. Çıkışta, uçları kesilmemiş yeşil fasulyelerin özel bir konveyöre, uçları kesilmiş fasulyelerin ise başka bir konveyöre boşaltılması sağlanır. Cihazın sürekli temizliği.